(Her) ontdek Arnhem met de nieuwe Funshopgids

Esther staat model op de Hommelstraat in haar Arnhems Keramiekatelier met de gids

De nieuwe editie van de Funshopgids Arnhem is een dubbeldikke versie geworden; maar liefst 83 Arnhemse ondernemers staan vermeld in de nieuwe, 80 pagina’s dikke Funshopgids.

De gids bestaat al vele jaren en is beter bekend als de roze gids met unieke zaken. Vaak te vinden in de zijstraten en altijd met een ondernemer die met passie en veel plezier zijn zaak elke dag voor je opent.

De nieuwe Funshopgids is bezorgd bij alle deelnemers, hotels, VVV en musea in Arnhem en omgeving. Toeristen, maar zeker ook de inwoners van de stad zelf, worden uitgenodigd om Arnhem te herontdekken.

Laat je verrassen door je eigen stad en neem eens de tijd om de zijstraatjes in te wandelen. En vergeet niet een tafeltje te reserveren voor een gezellig etentje.

De gids zorgt voor verbinding tussen ondernemers en bezoekers van de stad, maar ook de ondernemers onderling raken verbonden. Vaak krijg je de leukste tips van de ondernemers en daarbij gebruiken ze de plattegrond in de gids. Wanneer er een webshop is, wordt er vaak een gids meegestuurd om mensen te laten zien hoe leuk Arnhem is. Nodig je familie en vrienden uit, geef ze de Funshopgids Arnhem!

 

Kijk op www.funshopgids.nl voor de digitale versie en meer informatie.

Reacties