Hollands Glorie II in Luxor Live

Voor de achtste keer worden generaties deze winter met elkaar verbonden door middel van muziek tijdens de Arnhem TOP2000. Naast de vaste programma onderdelen is vorig jaar het Nederlandstalige programma Hollands Glorie in Luxor Live toegevoegd. Een waar succes dat om een vervolg vroeg. Daarom presenteert Emile Hartkamp op donderdag 20 december ‘Hollands Glorie II’.

Het succes van de eerste editie van Hollands Glorie vroeg om een vervolg. Daarom presenteert Emile Hartkamp op donderdag 20 december Hollands Glorie II met liveoptredens van o.a. Otto Lagerfett, Peter Beense, Alex en Joey Hartkamp.

Hollands Glorie

Hollands Glorie is een muziekavond voor alle generaties, waarin talent en de toppers van ons land de mooiste hits vertolken. Vorig jaar overdonderde Otto Lagerfett de zaal met zijn Duitse schlagers en zette hij de zaal geheel op zijn kop. Daarom staat Otto Lagerfett dit jaar als één van de headliners op het podium. Feestzanger Alex zingt natuurlijk zijn hit Bossie Rooie Rozen voor ons. Ook Joey Hartkamp, met de BUMA NL talent award op zak, mag op deze avond niet ontbreken. Peter Beense maakt als één van de grootste volkszangers van Nederland de avond compleet. In het voorprogramma o.a. de talenten Arjan Koenen en Jeroen Visser.

Tickets

Tickets zijn voor €10,- te koop in onze online ticketshop óf fysiek in het centrum van Arnhem in de platenzaken Kroese Arnhem (Rijnstraat 31) en Waaghals (Walstraat 15) of in Nijmegen bij platenzaak Kroese Nijmegen (Molenstraat 126).

 

Reacties