Iedereen kan dansen! Bij Generale Oost

Ben je ouder dan 16 óf ouder dan 60 en heb je zin om je eigen danstalent te ontdekken? Dat doe je in de 10 dansworkshops van Dance Flavours! Ontdek meer creativiteit en authenticiteit in jouw dansvaardigheden.

Dansdocente Debora Heijne en 4 jonge dansmakers (o.a. Nina Fokker en Igor Vrebac) leren je hoe je jouw bewegingen kunt beheersen, ontwikkelen en verbeteren en geven je een inkijkje in het maakproces van een voorstelling. Ook kun je gratis repetities bezoeken van nieuwe dansvoorstellingen en krijg je het hele jaar korting op dansvoorstellingen in Theater aan de Rijn.

Er zijn 2 workshopgroepen: één voor deelnemers van 16+ en één voor deelnemers van 60+
. Er is geen technisch niveau vereist, want iedereen kan dansen! Voor €149,50 kun jij erbij zijn (iets minder dan 15 euro per les).

De 16+ workshops zijn van dinsdag 17 januari t/m dinsdag 28 maart 2017, de 60+ workshops zijn van woensdag 18 januari t/m woensdag 29 maart 2017. Meer info:
www.generaleoost.nl/agenda of
www.facebook.com/danceflavours

Dansdocenten
De workshop wordt gegeven door Debora Heijne, docent dansimprovisatie/expressie en vier gastdocenten: Fernanda Silva, Anton van der Sluis, Nina Fokker en Igor Vrebac.

Dance Flavours
Deze workshop maakt onderdeel uit van een groeiende dance community in Arnhem, genaamd Dance Flavours. Naast deze workshop voor amateurs organiseren we i.s.m. Arnhemse Meisjes ook workshops voor professionals (door makers uit het werkveld, data n.n.b.) en presenteren we dit jaar nog twee avonden met werk van recent afgestudeerde makers.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Iedereen kan dansen! Bij Generale Oost"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*