Jeugdland ‘Holliday Kick Off’ in Gelredome

Afbeelding: Website Jeugdland

ARNHEM – Al sinds 1971 organiseert Stichting Jeugdland activiteiten voor basisschoolleerlingen (4 t/m 12 jaar) in de voorjaar-, zomer en herfstvakanties.

Morgen, woensdag 12 juli, vindt de ‘Holliday Kick Off’ van de 37e editie in Gelredome plaats. Kinderen die op school een gratis Jeugdland Vakantie Paspoort hebben gekregen kunnen dan genieten van een groot aantal activiteiten.

Zo staan er, naast optredens van Joey Hartkamp, Kobus Engels en de Minions, BMX rijden, ponyrijden, lasergamen, schermen en klimmen op het programma. Maar ook hout- en metaalbewerken, muziek maken, zingen en schminken.

Het programma begint om 15:30 uur en gaat door tot 19:00 uur. Kinderen kunnen tot die tijd ook eten halen bij foodtrucks met gezonde voeding en lekkere snacks.

Jeugdland werkt in opdracht van de gemeente Arnhem om alle vakantie activiteiten in Arnhem te coördineren en werkt daarbij samen met Sportbedrijf Arnhem, Kinderopvang SKAR en Stichting Rijnstad.

Download via deze link het Jeugdland Vakantie Paspoort met het hele zomerprogramma of kijk verder op de website van Stichting Jeugdland.

Reacties