Let’s Play!

{

In The Making, de leukste community van jong en ondernemend Arnhem, is jarig. Wij bestaan 4 jaar! Na een heleboel serieuze bijeenkomsten vonden wij het weer eens tijd voor een spelletje. Samen met Ruimtekoers organiseren wij “LET’S PLAY”. Waarom? Omdat wij van mening zijn dat spelen niet alleen leuk is, maar je er ook heel veel van leert! Kom a.s. woensdagavond spelenderwijs met ons netwerken. Laat het kind in je los en herontdek je vergeten talenten!

In The Making daagt je uit mee te doen aan een aantal spellen, waarbij innovatie, ontwikkeling, verbinding en uiteraard fun centraal staan.
Ontdek hoe jij met een potje ‘apenkooien’ of de ‘marshmellow spaghetti challenge’ jezelf persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen!

Wat kun je verwachten:
– Battle tegen elkaar tijdens de marshmallow spaghetti challenge!
– Ga terug in de tijd en herbeleef je favo gymles in de supertoffe apenkooi
– Er is een ballenbak! Need to say more?!
– Ervaar een nieuwe wereld met virtual reality
– Glow in the dark ping pong (door de Pingpong Club)

Ben jij een (startende) ondernemer, student of young professional die zijn/haar grenzen wil verleggen en de kracht van spelend leren wil beproeven? Kom dan op 1 april a.s. naar het oude ABN AMRO pand aan het Gelerijdersplein #15. Het programma start om 19.30 uur, de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend!

De toegang is gratis, maar online aanmelden via onze website is verplicht.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Let’s Play!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*