Marcel van Roosmalen signeert Schijt bij Hijman Ongerijmd

Marcel van Roosmalen, geboren op de grond naast het oude Vitesse-stadion op Nieuw Monnikenhuize, zal zaterdag 16 augustus bij boekhandel Hijman Ongerijmd zijn laatste boek over Vitesse, ‘Schijt’, signeren. De NRC-columnist heeft naar eigen zeggen dit keer echt voor de laatste keer alle verwikkelingen in en rondom Papendal en Gelredome gedurende een seizoen lang gevolgd. In de veronderstelling dat de club de droom van Merab Jordania zou gaan waarmaken in het voorbije seizoen, toen bij de winterstop de Arnhemmers trots aan de leiding gingen.

Het resultaat moge bekend zijn, Vitesse zakte volledig door de hoeven en eindigde uiteindelijk als zesde. In ‘Schijt’ blikt Van Roosmalen uitgebreid terug met Theo Janssen, de soap rondom Joost de Wit en het afscheid van perschef Ester Bal.

Van Roosmalen schreef in 2006 het met de Nico Scheepkamer-prijs bekroonde boek ‘Je hebt het niet van mij’ in de serie Hard Gras, waarmee hij voor het eerst een kijkje achter de schermen gaf bij Vitesse. In 2013 verscheen van zijn hand ‘Het is zoals het is’, de autobiografie van mister Vitesse, Theo Bos.

De signeersessie bij Hijman Ongerijmd duurt van 14.00 tot 15.00 uur en dat is ruim op tijd voor het begin van het duel tussen Vitesse-Cambuur Leeuwarden waarvoor om 20.45 uur in Gelredome het startschot klinkt. (#vitcam)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Marcel van Roosmalen signeert Schijt bij Hijman Ongerijmd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*