Nederlands elftal traint bij Upward

Van 13 december tot en met 21 december a.s. wordt in Bhubaneswar in India de 35ste editie van de Champions Trophy hockey bij de heren gehouden. U denkt misschien wat moet dat bericht op deze plek, de afstand tussen Arnhem en Bhubaneswar is bijna 1.900 kilometer.

Max Caldas, Argentijn van geboorte, sinds 1 juli bondscoach van het Nederlandse mannen-hockeyelftal, heeft ervoor gekozen dat team op dezelfde wijze voor de Champions Trophy voor te bereiden, zoals hij dat heeft gedaan met het Nederlands dames-hockeyelftal dat in juni jl. in Den Haag overtuigend wereldkampioen wist te worden.

Het succes van de dames, de heren moesten in de finale pijnlijk hun meerdere erkennen in Australie, werd mede toegeschreven aan de ijzeren voorbereiding die deels op Papendal, deels op de velden van Upward heeft plaatsgevonden.

Dat recept gaat nu ook worden toegepast bij de heren. Wie van tophockey wil genieten kan van begin september tot en met medio november op maandag en dinsdag regelmatig een kijkje gaan nemen op de Bakenbergseweg.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nederlands elftal traint bij Upward"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*