Nieuwe Arnhemse bloggers

{

Het afgelopen jaar zijn er in Arnhem flink wat blog(ger)s bijgekomen. Er zijn al een hele tijd sites als Aswespeak.nl, Bureau Arnhem, Jong in Arnhem en Arneym.nl die allemaal één of meerdere kanten van onze stad belichten. De laatste maanden heb ik een nieuwe groep bloggers leren kennen die regelmatig samen komen om te borrelen en nieuwe ideeën voor blogs en de stad te bespreken.

Hieronder een overzicht van wie deze Arnhemmers zijn en waar ze over schrijven. Dit is vast niet compleet, dus vul gerust aan! Wie lees jij in Arnhem?

Ik ben Chantal Bolleman en ik blog over alles dat met eten te maken heeft, mijn blog gaat over de dagelijkse heerlijkheden met betrekking tot eten. Ik focus me voornamelijk op de omgeving Gelderland met betrekking tot het reviewen van restaurants. Ik wil mensen blij maken met mijn recepten, ik wil uiteindelijk graag mijn droom verwezenlijken met mijn blog. Omdat ik me graag focus op Arnhemse restaurantjes, cafés en dergelijke past mijn blog goed bij de Arnhemse lezer. Daarnaast ben ik heel toegankelijk voor gastbloggers en andere mogelijkheden in Arnhem. Zelf lees ik graag Beautyandthebody, Floraa en lees ik verder wat er op mijn pad komt. Ik ben natuurlijk ook te volgen op Facebook en Instagram.

Ik bennnnnnnnnnnnnn Soner Akay aka THE BEAST! Ik blog over de geheimen van Arnhem, je kent ze wel, je kent ze niet! Denk aan lifestyle, events en voornamelijk eten & drinken. Wat ik met mijn blog wil bereiken is de volgende: Askthebeast.com moet een kenniscentrum voor Arnhem worden over THE HOTSPOTS van Arnhem. Waar je dus gegarandeerd ergens kunt vertoeven waar je maanden, jaren nog gezellig terug kunt gaan. Een belevenis, samenhorigheid, een beweging! Daarom zouden mensen mij moeten volgen om een deel uit te maken van the BEASTmovement. Samen maken we van Arnhem een succes! En ik schrijf alleen positief, dus who wants to be happy, must be a BEASTIE! Ik lees graag B4men, Foodsels en 365 dagen succesvol.

Ik ben Lourens Trimp. Mijn blog is natuurlijk Let Us Stay For A Day. Een blog waarin ik met vrienden op zoek ga naar leuke restaurantjes, hippe feestjes, toffe uitjes & plekken om een paar uurtjes te tukken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat alles gratis is en dat wij niets hoeven te betalen. In ruil daarvoor schrijven wij een mooie review op onze website! Wat ik wil met mijn blog? De hele wereld overvliegen om mooie feestjes te verslaan. Dikke party met Franky Rizardo op Ibiza, meevliegen in de privé jet van Fedde Le Grand naar Las Vegas of een wereldreis gesponsord door een reisorganisatie. Slapen in een dikke villa op Hawaï en een safari in Zuid Afrika. Wel gratis natuurlijk.

Elke Arnhemmer MOET mijn blog volgen, vanwege de leuke tips en aanbiedingen. Gewoon om op de hoogte te blijven van al het leuks dat ons Ernhem te bieden heeft. Mijn favoriete blogs : whatabouther.nl (van Laura Coolen uit Arnhem), reisjunk.nl, yourlittleblackbook.me & travelbysan.nl.

Ik ben Michelle Bax en jullie kennen mij misschien van Mies’slife. Een foodblog waar ik regelmatig leuke en makkelijke recepten voor schrijf, productreviews doe en foodvideo’s plaats. Ik verzamel voor jullie de leukste food hotspots en zoek uit waar je de beste toetjes kunt eten. Naast mijn passie voor koken ben ik een enorme zoetekauw. Ik kan intens gelukkig worden van een goed gelukte cheesecake of een overheerlijke pasta. Ik hou gewoon van eten, zo simpel is het en zo simpel blijft het. Elke Arnhemmer moet mijn blog volgen omdat ze dan op de hoogte blijven van de leukste hotspots, recepten en omdat eten gewoon zo fun is!!!!! Welke blogs ik zelf lees, nou heb je even? Ik lees al zo’n 5 jaar verschillende blogs, oa Beautygloss, ChicksLoveFood, UitPauline’s keuken en natuurlijk van onze bloggers!

See ya!

Mijn naam is Ben Schattenberg en ik ben gewoon mijzelf. Al sinds ik klein ben, heb ik een fascinatie voor alles wat oud is. Nog steeds luister ik naar de Beatles en heb ik een Volvo uit 1969. En blog ik over cultureel erfgoed. Bloggen doe ik al sinds 2004. Toen stond het fenomeen nog in de kinderschoenen. Korte tijd later begon ik mijn eerste special interest-blog over taal. Al gauw had ik een bloeiende community daar omheen.

In 2011 begon ik met Monumentje!, een weblog over cultureel erfgoed in Nederland. Ruim een maand geleden is daar een zusje bijgekomen: Arnhems Erfgoed. Dat gaat, de naam zegt het al, over erfgoed in Arnhem. Tot mijn verbazing is daar veel meer over te bloggen dan ik dacht. Ik heb veel meer onderwerpen dan dat ik tijd heb om te schrijven! Het doel van beide weblogs is de lezer erop te wijzen hoe spannend je directe omgeving kan zijn. Natuurlijk is het geweldig om op vakantie de Acropolis, de Chinese Muur of die enorme Jezus in Rio te beklimmen. Maar vergeet niet dat de geschiedenis bij jou om de hoek voor het grijpen ligt! Elke straathoek in Arnhem heeft zijn eigen verhaal en ik wil dat vertellen! En daarom moet elke Arnhemmer Arnhems Erfgoed lezen. Hij moet begrijpen dat zijn stad bijzonder is. Veel Arnhemmers zijn al trots op hun stad, maar dat moet nog beter worden. Natuurlijk zijn Vitesse en het Sonsbeekpark mooi, maar Arnhem is nog veel meer dan dat.

Andere blogs die ik lees? Veel over taal, geschiedenis en muziek. Zo ben ik dol op Slechteslogans.nl, een weblog over mislukte reclameslogans. Ook lees ik graag Historiek.net, met allemaal verhalen over actuele geschiedenis. Een Arnhems weblog dat ik graag lees? Ik houd van het enthousiasme van Askthebeast.com.

Ik ben Nicole Gabriel. Ik ben verliefd op het mooie Arnhem. Al zijn barretjes, restaurantjes, evenementen en gezelligheid. Alle gezelligheid moet voor mij wel in balans zijn met een gezonde levensstijl. Maar hoe doen we dat en hoe houden we ons gemotiveerd?! Op mijn blog Fit By Food help ik jullie hier een handje bij. De blog is laagdrempelig en iedereen kan met deze recepten flink gezond en heerlijk koken. De recepten zijn een inspiratie in de gezonde keuken. Je kan er zelf mee aan de slag!

Wat ik wil met mijn blog is mensen bereiken die graag gezonder willen leven maar dit moeilijk vinden (vol te houden). Of simpelweg niet weten hoe ze gezond kunnen koken. Want wat is gezond? Gezond koken hoeft niet met moeilijke ingrediënten, dure producten of volgens een bepaald dieet. Iedereen heeft baat bij een gezonde levensstijl dus iedereen kan mijn blog volgen en eruit halen wat hij/ zij wilt. Zelf ben ik een fan van bloggers die bloggen over lekkere recepten, je weet wel voor mijn cheatdays, zoals Miesslife. Omdat ik dol ben op Arnhem blijf ik graag op de hoogte van alles wat er te doen is in Arnhem, maar VOORAL whats new in TOWN! Ask The Beast is een positieve en leuke site dat de hipste en leukste tentjes bezoekt en blogt over zijn ervaringen! Lets Stay For A Day is ook zo’n site! Heerlijk!

Zie jullie op Fit By Food!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe Arnhemse bloggers"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*