Nieuwe naam voor Musis Sacrum Schouwburg Arnhem

{

Musis Sacrum Schouwburg Arnhem (MSSA) wordt Musis en Stadstheater. Vanaf 1 mei, als ook de verkoop van Musis start, komen er twee nieuwe websites: musis-arnhem.nl en stadstheater-arnhem.nl. Musis en Stadstheater Arnhem hebben de ambitie muziek en theater dichterbij de Arnhemmers brengen. Musis krijgt daarom de naam die het in de volksmond al jaren heeft. De naam ‘Stadstheater’ benadrukt dat het een podium van en voor de stad is.

Stadstheater Arnhem blijft hét podium van en voor de stad. Hier is veel dans, toneel en jeugdtheater te vinden. Maar ook cabaret, musicial, show en de opera ontbreken niet. Musis focust zich volledig op muziek. Van klassiek tot pop en van jazz tot wereldmuziek, je vindt het bij Musis. Uiteraard blijft Musis het trotse thuis van Het Gelders Orkest.

De naamswijziging betekent trouwens niet dat de naam van het historische pand Musis Sacrum verandert. ‘Musis’ is het merk waaronder de programmering en activiteiten vallen. De naam van het gebouw blijft daarbij ongewijzigd.

Foto: arthur-a

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe naam voor Musis Sacrum Schouwburg Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*