Oude V&D pand even F&D: Fashion + Design Festival Arnhem

- Annet Veerbeek - www.net-a.nl

Het is al even aan de gang: Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten. Het duurt tot en met 8 juli, is in de hele stad gaande en heeft zijn hoofdlocatie in het oude V&D pand.

‘De stad komt tot bloei met exposities, prikkelende modeshows, indrukwekkende voorstellingen en evenementen’, aldus de website van FDFA.

Modekwartier en FDFA

Ondernemers uit het het Modekwartier in Klarendal zijn ieder op hun manier deelnemers aan het festival (hier staan de tussen) in hun eigen winkels. Maar op de hoofdlocatie staat ook een gezamenlijke tentoonstelling ingericht (foto) van de ondernemers die de moeite waard is! Dus: nog twee weken om even binnen te lopen. Workshops, lezingen, shows hebben een prijskaartje, maar de tentoonstellingen op de hoofdlocatie niet.

V&D pand

Ook Topshelf redde het niet in het oude V&D pand. Het festival doopte de gevel even om naar F&D. In augustus gaat een leegstandsbeheerder het weer omdopen, tot het Johnny van Doorn Center (bron: Omroep Gelderland). Maar eerst nog even mode. Bekijk alles op de hoofdlocatie.

 

Reacties