Arnhems amateurvoetbal: Eldenia klopt koploper met 0-4

Eldenia boekte dit voetbalweekend op zondag in 4F in Ede spectaculaire zege op koploper Fortissimo: het werd maar liefst 0-4 met treffers van Tim Awater, Marcel Ribbens (eigen doel), Frank Goeree en Kevin Peters. Sportclub Oranje was thuis kansloos (0-3) tegen Elistha uit Elst. Eendracht en VDZ speelden bloedeloos met 0-0 gelijk. In de andere derby tussen MASV en Arnhemse Boys trokken de bewoners van Schuytgraaf aan het langste eind: 2-4.

SML deed in 3C goede zaken. De ploeg won zelf thuis met 3-1 van VIOD Doetinchem en zag de concurrentie bovenin (DVC’26 en Varsseveld) dure punten verspelen. FC Presikhaaf daarentegen verloor in 3D kostbare punten thuis tegen laagvlieger WAVV uit Wageningen: 0-1.

Arnhemia moest in 5D aan een van de mindere goden, MvR, een gelijkspel toestaan: 1-1. Elsweide speelde in 5E verdienstelijk gelijk tegen DSZ uit Beneden-Leeuwen. Het terrein van De Paasberg bleek na de hoosbuien in de nacht van zaterdag op zondag onbespeelbaar.

ESA won zaterdag in 3A met het kleinst mogelijke verschil in Zetten van Excelsior: 0-1. ESCA verloor in 4B in en van Nijmegen met 4-3, ondanks 3 treffers van Tim Houweling. De “Arnhem-Zuid”-derby tussen Arnhemia en Sportclub Oranje in 4B eindigde in een 2-4-zege voor de gasten. Elsweide maakte in dezelfde klasse min of meer gehakt van Wageningen: 0-5.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems amateurvoetbal: Eldenia klopt koploper met 0-4"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*