Pluk de Nacht Arnhem maakt programma bekend

{

Ook dit jaar strijkt het openlucht filmfestival Pluk de Nacht neer in Arnhem. Van 27 tot en met 30 augustus brengt het gratis toegankelijke festival bijzondere (internationale) cinema naar het Arnhemse Havengebied (Nieuwe Havenweg 23). De 2e editie van Pluk de Nacht Arnhem wordt geopend met Les Combattants (Frankrijk) van regisseur Thomas Cailley, een film vol sarcasme waarin twee jonge mensen het volwassen leven ontdekken.

Vier zomeravonden lang kunnen filmliefhebbers – onderuitgezakt in een strandstoel – genieten van internationale speelfilms, documentaires en animaties die niet eerder of nauwelijks in Nederlandse bioscopen te zien waren. Eén van de hoogtepunten uit het programma is ongetwijfeld de ‘Shorts Night’ op donderdag 28 augustus. Onder de noemer ‘(Un)natural World’ worden negen uiteenlopende korte films vertoond, waarin de band tussen mens en natuur op uiteenlopende manieren in beeld wordt gebracht.

Nieuw op het festivalterrein dit jaar is de ‘Short Movie Experience’. In samenwerking met hoofdsponsor Samsung Galaxy Tab S word een knusse bioscoopervaring gecreëerd, waar bezoekers vanuit een comfortabele bioscoopstoel kunnen genieten van een selectie korte films die de afgelopen jaren op Pluk de Nacht te zien waren.

Net als afgelopen jaar zijn er bij Pluk de Nacht heerlijke dranken en spijzen te verkrijgen en wordt elke festivalavond afgesloten met een feestje in ‘Klup de Nacht’, Pluks eigen mini-discotheek.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Pluk de Nacht Arnhem maakt programma bekend"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*