StoreZender brengt tweede etalage tot leven

{

Eind 2013 vulde StoreZender de eerste etalage in de Kortestraat met een interactief scherm. Nu de kinderziektes eruit zijn en we onze weg hebben gevonden, is het tijd om uit te breiden. Inmiddels draait er een tweede scherm, in een pand op de Van Muijlwijkstraat. Het uiteindelijke doel is om met mobiele installaties in leegstaande panden cultureel Arnhem een podium te geven. Tegelijkertijd brengen we zo leven in stukken Arnhem die het moeilijk hebben en doorbreken we de barrière tussen de winkelruit en de straat.

Dat willen we op zoveel mogelijk plekken in Arnhem gaan doen. Er staat immers genoeg leeg in en rondom het centrum. Mocht je een lege etalage hebben die wel wat leven kan gebruiken, neem dan contact met ons op. Verder zoeken we ook nog creatieve programmeurs die met ons mee willen denken over de volgende stap. En belangrijker, die stap ook kunnen maken.

StoreZender is een initiatief van het Transitieteam en de pilot is gefinancierd door Luxor Live, het Kunstbedrijf en Gelderland Valoriseert. Studio Hands en The Tidbits zijn verantwoordelijk voor de huisstijl en visuele uitingen, Arnhem-Direct is contentpartner en Raamspraak is betrokken als technische partner.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "StoreZender brengt tweede etalage tot leven"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*