Studenten van Creative Writing halen nieuw literair talent naar Kreek Oosterbeek

Tweedejaarsstudenten van de opleiding Creative Writing van ArtEZ in Arnhem organiseren op 17 april 2018 in Kreek Oosterbeek een verrassende literaire avond. Ceren Uzuner en Lars Meyer, studenten Creative Writing, presenteren dan nieuw literair talent. Zij kregen van de organisatie van Het Park Vertelt de vrije hand om een eigen programma samen te stellen.

Uzuner en Meyer zullen het publiek verschillende literaire genres serveren zoals spoken word, poëzie en proza. Studenten van Creative Writing zullen het podium betreden als ook enkele bekende alumni van de opleiding. Op deze manier krijgt het publiek ook een inkijkje in de opleiding Creative Writing en de nieuwe trends en ontwikkelingen in de literaire wereld. Creative Writing is de enige voltijd hbo-opleiding voor schrijvers en dichters in Nederland. Gedurende vier jaar leren de studenten schrijven én het presenteren van proza, drama, poëzie, documentaire en literaire non-fictie.

De organisatie van poëziecafé Het Park Binnen wilde de kans niet onbenut laten om het publiek kennis te laten maken met opkomende en vernieuwende schrijvers en dichters en nodigde de studenten daarom uit om een literaire avond te organiseren in De Kreek.

Iedereen die zich wil laten verrassen door nieuw literair talent is welkom op dinsdag 17 april in De Kreek Oosterbeek, Weverstraat 24 te Oosterbeek.

Aanvang is 20.00 uur, einde is 22.30 uur. Entree € 3,00.

Meer info: www.hetparkvertelt.nl

Foto ArteZ

Reacties