Tweede editie Arnhemse Trappenloop in WTC-toren

Foto: Bas Boerman

Op zondag 27 november a.s. vindt de tweede editie van de Arnhemse Trappenloop plaats. Deelnemers kunnen zich individueel of met een team van vijf personen inschrijven voor deze Trappenloop.

Na een ‘aanloop’ van 300 meter moeten de deelnemers naar de 15e verdieping via 305 traptreden, de verdieping oversteken en dan via 305 traptreden weer naar beneden.

Van het inschrijfgeld wordt € 5 gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Deelnemers worden uitgedaagd om zelf ook geld in te zamelen en dat op de dag van de Trappenloop te doneren.

De doelstelling van deze ‘fun-race’ is om een zo groot mogelijk bedrag aan te kunnen bieden om ouders in de gelegenheid te stellen om in de omgeving van hun zieke kind te kunnen logeren.

Locatie
De start- en finishlocatie is bij Regardz WTC in Arnhem, Nieuwe Stationsstraat 10 in Arnhem. De toren opent om 10:30 uur haar deuren en het startsein klinkt om 11:00 uur. Voor individuele deelnemers is er dit jaar maar één ‘heat’. Inschrijven als deelnemer of als team is mogelijk tot en met vrijdag 25 november 2016.

Iedere deelnemer ontvangt na het finishen een unieke medaille ter herinnering aan de Arnhemse Trappenloop. Startnummers kunnen worden afgehaald tot 10 minuten voor de start van het evenement. Lees via deze link alles over de Arnhemse Trappenloop.

Update
Aan de trappenloop hebben 65 personen deelgenomen en de opbrengst voor het Ronald McDonald Huis was € 655,-.
 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Tweede editie Arnhemse Trappenloop in WTC-toren"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*