VDZ doet slechte zaken in race om kampioenschap

Op het moment dat Vitesse de grootste uitslag van het seizoen boekte, werkten de Arnhemse amateurs zich ook weer in het zweet. VDZ zag in 4D haar kampioenskansen danig slinken. Uit bij directe concurrent Concordia Wehl werd met 3-1 verloren en dat was extra zuur, want koploper VVO liet ook 3 punten liggen. Eendracht was in dezelfde klasse kansloos bij Rijnland: 4-0.

In 4F had SML kennelijk het kampioensfeest nog in de benen. De thuiswedstrijd tegen AZ2000 werd met 2-3 verloren. Arnhemse Boys speelde in deze klasse thuis met 2-2 gelijk tegen Driel. De derby tussen Eldenia en Sportclub Oranje eindigde in een 0-1-zege voor de bezoekers.

In 5F zijn de Arnhemse vertegenwoordigers al lang uitgeschakeld voor de titel. MASV verloor dit keer uit van SJN met 4-0, terwijl Arnhemia een schamel puntje pakte bij Kolpijng-Dynamo: 1-1. ESCA verloor in 6F in en van koploper Loo met 2-1. Elsweide won met 2-1 van Beatrix dankzij doelpunten van Umberto van Galen en Bas Schuring.

In 3D boekte FC Presikhaaf thuis een grote zege op het hoger geplaatste Alverna: 6-2.

Op zaterdag verloor ESA in 3A met 2-1 van Excelsior, Elsweide kwam in 4A niet verder dan een 2-2-gelijkspel bij laagvlieger Nijmegen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "VDZ doet slechte zaken in race om kampioenschap"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*