Zes leuke dingen die je met Pasen in Arnhem kan doen

{

Zaterdag en zondag zijn er de traditionele Paasconcerten in de Jacobiberg met hele uiteenlopende muziekstijlen. Van de Geraniumsessies tot de elektronische muziek van Hompfdinga.Het hele programma voor de Paasconcerten in de Jacobiberg vind je hier.

Eigenlijk kan je het hele weekend door op de muziek. De Popupklup sluit na vijf maanden haar deuren en ze gaan eruit met een knal. Je kan van de Klup naar Luxor en weer terug. Daar lees je hier meer over.

MoMarket bij cafe Caspar

De eerste editie van de Mo Market. MoMarket is een mode en design markt die elke eerste zondag van de maand plaatsvindt op het Elly Lamakersplantsoen bij cafe Caspar in het Modekwartier Arnhem.

Hackerspace Arnhem

Op 30 maart 2013 openen diverse hackerspaces in Nederland hun deuren, en nodigen iedereen uit om te komen kijken wat er binnen een hackerspace gebeurt. Zo ook in Arnhem. Meer info vind je hier.

Dancetour ArnhemNog meer muziek op maandag, de Dancetour doet Arnhem weer aan. Het lijkt erop dat het de koudste editie ooit gaat worden. In tegenstelling tot vorig jaar zal het waarschijnlijk wel droog blijven.
KunstKoppen

Geen zin in muziek? Dan kan je dit weekend nog naar KunstKoppen in Showroom Arnhem. Drie kunstenaars uit de regio exposeren daar hun kunst. Alvast stiekem gluren wat er hangt kan hier.

Dit zijn wat mij betreft de zes leukste evenementen van dit Paasweekend in Arnhem. Meer suggesties vind je in onze Evenementenagenda. Je kan natuurlijk altijd nog naar de meubelboulevard, net als op de foto boven deze blogpost wandelen in een winters landschap (helaas) of het hele weekend in bed liggen met een krant. Hoe breng jij je Paasweekend in Arnhem door?

Foto: Marketingfacts

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Zes leuke dingen die je met Pasen in Arnhem kan doen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*