SML dendert door in klasse 4F

Op SML lijkt in klasse 4F dit seizoen geen maat te staan: 6 wedstrijden gespeeld, 18 punten. Dit weekend werd de thuiswedstrijd tegen Echteld afgetekend gewonnen met 3-0. De Arnhemse ploeg heeft nu al 5 punten voorsprong op nummer 2, Angeren.

Eldenia versloeg in dezelfde klasse thuis Fortissimo uit Ede met 2-0, terwijl Sportclub Oranje zijn eerste punt pakte door thuis gelijk te spelen tegen Elistha uit Elst: na 90 minuten stond er 2-2 op het scorebord. De derby tussen AZ2000 en Arnhemse Boys eindigde in een duidelijke 0-3-zege voor de Boys.

Eendracht boekte in 4D een regelmatige 2-0-zege op Sportclub Groessen. VDZ kwam thuis tekort tegen SC Westervoort: een 0-1-nederlaag.

In 5F was Edesche Boys te sterk voor MASV: 2-1, terwijl De Paasberg uit bij Nijmegen niet verder kwam dan een 2-2-gelijkspel. De derby in deze klasse tussen Vitesse 1892 en Arnhemia eindigde in 3-1 voor geel-zwart.

In 6F vielen de doelpunten als rijpe appelen: ESCA won thuis met 6-2 van Beatrix. In de wedstrijd tussen Sportclub Valburg en Elsweide vielen eveneens 8 doelpunten, al trokken de Arnhemmers met 5-3 aan het kortste eind, met Arnhemse treffers van Edwin van der Burgt, Mete Aksoy en Mike van Ipkens.

FC Presikhaaf boekte in 3D na 2 nederlagen op rij een verdienstelijk gelijkspel uit bij Orion: 3-3.

Op zaterdag kwam ESA thuis in klasse 3A niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen Oranje Blauw. Elsweide won in 4A nipt van Brakkestein met 3-2.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "SML dendert door in klasse 4F"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*