ESA rukt op naar 2e plaats in 3A

imageHet was heerlijk weer voor de Arnhemse amateurvoetballers in het weekend dat achter ons ligt. ESA lijkt de smaak goed te pakken te hebben gekregen na een wat moeizame seizoensstart. Dit keer was SC Teuge thuis kansloos tegen de blauw-witte dadendrang. Via doelpunten van Stephan Gezius, Raoul Berends (2x) en Mitch Legerstee wonnen de bewoners van Rijkerswoerd met 0-4 en rukten zo op naar de 2e plaats in klasse 3A op de zaterdag.

In 3D op zondag versloeg FC Presikhaaf thuis Angerlo Vooruit met 4-1. Wisselend succes was er voor beide clubs in 4D: VDZ verloor uit met 4-3 van SC Rijnland, terwijl Eendracht met diezelfde cijfers won bij HC’03.

In klasse 4F werd de topper tussen SML en Angerlo Vooruit door de bewoners van de Bakenberg thuis met 0-1 verloren. Zij zagen daardoor hun voorsprong slinken tot 1 punt. De tweede stadsderby in deze klasse tussen Eldenia en AZ2000 eindigde in 1-1. Sportclub Oranje won nipt met 1-2 bij Fortissimo in Ede, Arnhemse Boys speelde thuis 2-2 tegen HAVO.

In 5F stond ook een derby op het programma. De Paasberg kon het thuis niet bolwerken tegen MASV en verloor met 1-3. Arnhemia boekte een doelpuntrijk gelijkspel uit bij SJN: 4-4. Vitesse 1892 won afgetekend met 0-4 de uitwedstrijd bij SVHA: 0-4.

Elsweide pakte in 6F een puntje tegen EDS uit Ellecom door een 2-2-gelijkspel met beide doelpunten van de voet van Edwin van der Burgt. ESCA tenslotte won de uitwedstrijd bij vv Barneveld met 0-2. Het zaterdagelftal van Elsweide won in 4A met 1-7 bij PGEM.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "ESA rukt op naar 2e plaats in 3A"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*