VDZ wint met 1-0 stadsderby van Eendracht

In 4D bij de zondagamateurs stond de stadsderby tussen VDZ en Eendracht op het programma. De Cranevelt-bewoners wonnen met 1-0. Beide clubs vinden zichzelf terug in de middenmoot.

Ook in 4F werd een derby gespeeld en wel tussen AZ2000 en Sportclub Oranje. De bezoekers wonnen met 1-2. Arnhemse Boys ging op bezoek bij Angeren en keerde huiswaarts met een 0-3-zege. De Boys hielpen zo koploper SML dat haar positie verstevigde door gedecideerd af te rekenen met FC Jeugd: 5-0 voor de club van De Bakenberg.

FC Presikhaaf moest in 3D het onderspit delven tegen Spero in Elst: 2-1.

Arnhemia was de enige Arnhemse vertegenwoordiger in 5F die tot winst kwam: een 1-3-zege bij Krayenhoff. Vitesse 1892 verloor thuis met dezelfde cijfers van SJN en De Paasberg was kansloos tegen Kolping-Dynamo: 3-0. MASV kwam niet in actie.

De beide Arnhemse clubs in 6F kenden een succesvol weekeinde. ESCA won uit bij Oranje Wit Elst met 0-3 en Elsweide kwam thuis met een 0-3-zege op GVC in Giesbeek met alle doelpunten van de voet van Bjorn Vermeer.

ESA speelde zaterdag in 3A uit met 1-1 gelijk bij SDS’55. Elsweide won in 4A met 5-2 van EMM uit Randwijk, waarbij de treffers kwamen van Marc Comans (2x), Jerino Hallatu, Robert Jan Damen en Bart Verplak.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "VDZ wint met 1-0 stadsderby van Eendracht"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*