Et Voila! Een bonte avond vol muzikaal, visueel & literair genot

image
Muziek, verhalen en cartoons. Dat is de basis van Et Voila!

Een avondvullend programma, geïnitieerd door Goomah Music en Uitgeverij Carrera. Op het podium verschijnen Gummbah, Menno Pot, Leon Verdonschot, Denvis en The Horse Company.

Gummbah is vooral bekend van zijn humoristische en absurdistische tekeningen in Nieuwe Revu en De Volkskrant. Hij geeft een presentatie van zijn tekeningen en becommentariërt deze.

Menno Pot is popjournalist voor de Volkskrant, Ajax-columnist en schrijver van verhalen over (vooral) popmuziek en voetbal.

Leon Verdonschot is journalist (o.a. Nieuwe Revu en De Volkskrant) en presentator (o.a. Nationale Wetenschapsquiz) en heeft zijn sporen in de muziekjournalistiek verdiend. In 2006 won hij de Pop Pers Prijs.

Denvis bereikte de mythische status als zanger van The Spades. Tegenwoordig ontpopt hij zich als ingetogen singer/songwriter gedrenkt in Amerikaanse roots. Hij ondersteunt Leon Verdonschot muzikaal en verbaal tijdens Et Voila!

The Horse Company is een kruising van rootsrock en indiepop, enerzijds sprankelend en hitgevoelig, anderzijds overdonderend en compromisloos. Het titelloze debuut uit 2007 kende louter positieve reviews en de vele optredens bewijzen dat de band een graag geziene gast in het club- en festivalcircuit is.

Wanneer? vrijdag 12 december, aanvang 21.00 uur, zaal open 20.30 uur
Waar? Luxor Live
Entree? 12 euro (excl. servicekosten)

‘Mystery’ guest van de avond is Bertolf. Hij speelde bij Ilse de Lange in de band, begon zijn eigen band, stond onlangs in het voorprogramma van Amy McDonald en was een paar weken terug te zien bij DWDD.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Et Voila! Een bonte avond vol muzikaal, visueel & literair genot"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*