HAN-studenten organiseren Digital Media Event

imageOp vrijdag 16 januari 2009 is het zover: de studenten die deelnamen aan de minor DMP presenteren hun werk van het afgelopen semester. DMP staat voor Digital Media Production en is een minor, die men kan volgen aan de Informatie Communicatie Academie (ICA). De ICA is een onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

In de minor DMP gaan studenten bezig met een onderzoek binnen het media landschap. Het werk dat de studenten presenteren bestaat uit vele interactieve activiteiten aangevuld met vernuftige devices, inspirerende demonstraties, interessante workshops en vooruitstrevende prototypes waarbij u de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt zien. Bij een aantal seminars en workshops kunnen bezoekers actief aan programmaonderdelen deelnemen maar ook gewoon zich laten informeren over alle nieuwe technische snufjes, tools en internet.

Om een indruk van het evenement te krijgen hierbij enkele programmaonderdelen op een rijtje:
– Experimental Interfaces (denk hierbij aan het besturen van een programma met je hersengolven)
– Multi-touch (in combinatie met online marketing op de iPhone), Native Navigation (bladeren door een collectie via het maken van handgebaren in de ruimte)
– Platformers (de mogelijkheden van interactieve boodschappen op nieuwe media)
– Re-Interface (hoe zou Google eruit zien als het met touchscreen werkte)
– Smash (sites die verschillende diensten van internet mengen).

Deelname aan het event is gratis. Natuurlijk is iedereen welkom, ook bewoners uit de omgeving die interesse hebben in moderne technieken, maar het meest interessant is het voor mensen uit het bedrijfsleven, bij voorkeur zij die actief zijn in de interactieve media en techniek.

Informatie over het programma, registratie en de locaties is te verkrijgen op de daarvoor ingerichte website. Hier staan ook de links naar alle afzonderlijke projectgroepen.

Wanneer? vrijdag 16 januari
Waar? HAN
Entree? gratis

Reacties

Wees de eerste die reageert op "HAN-studenten organiseren Digital Media Event"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*