Skatecursus op Playground Thialf 2009

Lijkt skaten je leuk maar heb je drempelvrees? Of kun je wel redelijk skaten maar zou je het graag nog wat beter leren? Kom dan op vrijdag 17 april naar Playground Thialf en doe mee met de skateles. Er zijn lessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en voor volwassenen.

De skatecursus voor beginners duurt 5 weken en start op vrijdag 17 april.

De skatecursus wordt georganiseerd door Sportbedrijf Arnhem. Sportbedrijf Arnhem werkt voortdurend aan een optimaal sportklimaat in Arnhem. Het sportbedrijf is continu bezig het sportaanbod in Arnhem zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van al haar inwoners. Sportbedrijf Arnhem maakt deel uit van de gemeente Arnhem. De onderdelen Seniorensport, Jeugdsport en Studentensport zetten zich in voor een goed sportaanbod voor respectievelijk de ouderen, jongeren en studenten in deze stad.

Kinderen
Voor kinderen geldt: 16.00 uur aanmelden en omkleden, van 16.30 uur tot 17.30 uur is er les. Tijdens deze lessen staat plezier voorop. Door middel van veel spel leer je de basisvaardigheden zoals remmen, draaien en leuke kunstjes. De kosten van de cursus voor de kinderen is € 2,00 per les en een 5 rittenkaart kost € 5,00.

Volwassenen
Voor volwassenen geldt: 18.00 uur aanwezig zijn voor skates en beschermmateriaal aandoen, van 18.30 tot 19.30 uur is de les. Tijdens deze lessen wordt de aandacht gericht op algemene basisvaardigheden als balans en verschillende remtechnieken. Twee deskundige docenten bieden dit op een leuke manier aan. Deelnemen aan de skate cursus kost € 4,00 per les en een 5 rittenkaart kost € 10,00.

Skatemateriaal
Beschermmateriaal is verplicht tijdens de lessen. Heb je zelf (nog) geen skates of beschermmateriaal? Dit kun je lenen op Playground Thialf. Geef je hier wel tijdig voor op want dit materiaal is beperkt in aantal.

Locatie: Playground Thialf, C.A.Thiemestraat 49 in het Spijkerkwartier

Kijk voor meer informatie op de site van Sportbedrijf Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Skatecursus op Playground Thialf 2009"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*