Art, Books & Wine, een nieuwe plaats van ontmoeting in Arnhem

Everhard Arends en Sithabile Mlotshwa organiseren vanaf 24 april a.s. Art, Books & Wine bij boekhandel Hijman en Arends. Het idee achter deze activiteit is een plaats van ontmoetingen te worden voor vrienden, kunstenaars en schrijvers.

De avonden zullen tien keer per jaar worden gehouden. Iedere avond zal beginnen met een lezing, voordracht of interview met een auteur of kunstenaar. Soms zal er een combinatie worden gemaakt, maar elke keer zal weer anders worden. Wat iedere avond wel gemeen heeft, is de afsluitende borrel, waar men met elkaar of met de gast napraten onder het genot van een glas wijn.

De eerste gast is mr. G.J. Knoops, auteur van de recente legal thriller over Guantanamo Bay “Advocaat van de vijand”. Mr. Knoops is internationaal strafrecht-advocaat en was als juridisch adviseur verbonden aan het verdedigingsteam van Salim Hamdan, de chauffeur van Osama bin Laden. Recentelijk bracht hij een juridisch advies uit over de sluiting van Guantanamo Bay aan het Witte Huis.
In deze lezing zal, mede gebaseerd op de ervaringen van de auteur als strafrecht-advocaat en schrijver, ook worden ingegaan op de huidige militair-politieke situatie in Afghanistan en Pakistan met het oog op hoe internationale terreurbestrijding kan plaatsvinden.

De avond begint om 20.00 uur bij boekhandel Hijman en Arends (Grote Oord 15). Aangezien dit de opening is van Art, Books & Wine is de entree gratis. Aanmelden kan tot 20 april via de mail.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Art, Books & Wine, een nieuwe plaats van ontmoeting in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*