Informatiebijeenkomst Havenkwartier

{

Op woensdag 22 april van 18.00 tot 19.30 uur vindt in het Stadsatelier een informatiebijeenkomst plaats over de stand van zaken rondom de planontwikkeling van het Havenkwartier. Het college van B&W heeft in februari besloten om vier onderzoeksvragen voor het Havenkwartier nader uit te werken.

Deze onderzoeksvragen zijn:

1. Kan door het verminderen van het aantal vierkante meters voor wonen, detailhandel en/of horeca voldoende ruimte worden gemaakt voor inpassing van het kunstencluster binnen de grenzen van het plangebied?

2. Kan door aanpassing van de vorm en/of de omvang van de haven voldoende ruimte worden gemaakt voor inpassing van het kunstencluster binnen de grenzen van het plangebied?

3. Kan door een andere inpassing van de Weerdjesstraat voldoende ruimte worden gemaakt voor het kunstencluster binnen de grenzen van het plangebied?

4. Kan de omvang van het Kunstencluster worden verkleind waardoor een compacter gebouw binnen binnen de grenzen van het plangebied mogelijk is?

Op basis van deze vragen wil het college één of meer haalbare scenario’s voor het Havenkwartier opstellen. Het college wil, bij voorkeur voor de zomer, een besluit te nemen over het Havenkwartier naar aanleiding van de resultaten van de onderzoeksvragen.

Iedereen is van harte welkom deze openbare bijeenkomst in het Stadsatelier (Kleine Oord 179) bij te wonen.

Bron: gemeente Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Informatiebijeenkomst Havenkwartier"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*