‘Zwaan kijk aan’-route: kunst, cultuur en hotspots

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een ‘Zwaan kijk aan’-route samengesteld. ‘Zwaan kijk aan’ is een route langs verschillende Arnhemse galerieën, musea, ontwerpateliers en expositieruimtes. De gids vormt een aanvulling op de al bestaande winkel- en moderoute in de Arnhemse binnenstad. Het initiatief voor deze gids/route komt van de Stichting Binnenstadsmanagement Arnhem en Stichting Pasión.

De gids wil de diversiteit van Arnhem als ‘creatieve stad’ laten zien. 33 deelnemers zetten hun deuren wijd open om kunstliefhebbers te ontvangen. De inspirerende locaties liggen verspreid over Arnhem en directe omgeving. Je vindt ze terug op de plattegrond in deze gids. Er is geen begin- en eindpunt: je kunt vanaf elke locatie starten. In het centrum van Arnhem zijn de diverse locaties lopend te bezoeken, een ronde per fiets wordt aanbevolen. De deelnemers aan ‘Zwaan kijk aan’ zijn duidelijk herkenbaar door de Zwanenborden die zij voor het raam hebben gehangen of aan de gevel hebben bevestigd.

De folder ‘Zwaan kijk aan’ is gratis verkrijgbaar bij de deelnemers, het VVV kantoor (stationsplein) en diverse hotels in Arnhem en omgeving. De gids is tevens te downloaden

Reacties

Wees de eerste die reageert op "‘Zwaan kijk aan’-route: kunst, cultuur en hotspots"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*