Theo Bos wil de Foppe van Vitesse worden

In de papieren versie van Voetbal International van deze week blikt Vitesse-trainer Theo Bos uitgebreid terug op zijn eerste maanden als hoofdverantwoordelijke van de Arnhemse club. Mister Vitesse, die in december een elftal in degradatienood aantrof en nu waarschijnlijk tot op de laatste dag nog zal strijden om Europees voetbal, laat op vier pagina’s o.a. zijn licht schijnen over het zogenaamde Vitesse-gevoel, het ontbreken van de echte clubspeler, de veelbesproken relatie met Edward Sturing en zijn persoonlijke ambities.

{title}

Bos spiegelt zich aan de recente successen van AZ, NAC en FC Groningen en hoopt dat hij met Vitesse in een van de komende seizoen ook een prestatie kan neerzetten, waarbij zoals hij dat noemt “het elftal boven zichzelf kan uitstijgen”. Hij hoopt als trainer een grotere carriere te hebben dan als speler, realiseert zich dat er ook voor hem een moment komt waarop hij wordt ontslagen, maar zou dolgraag in de toekomst voor Vitesse eenzelfde rol willen spelen als bijv. Foppe de Haan heeft (gehad) voor sc Heerenveen.

Het complete interview is te lezen in Voetbal International nr. 18 of integraal op de website van de supportersvereniging van Vitesse.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Theo Bos wil de Foppe van Vitesse worden"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*