Kunstroute door Presikhaaf

Zeven Arnhemse kunstenaars hebben vorig jaar de handen ineengeslagen en een kunstroute door Presikaaf georganiseerd. Deze kunstenaars wonen en werken in Presikhaaf Oost en West en ze wilden door deze route laten zien dat Presikhaaf niet alleen een probleemwijk is.

Het werd een succes. Wandelaars liepen, met folder en kaartje in de hand door de wijk, elkaar ontmoetend bij de diverse kunstenaars, of ook onderweg, op een prachtige warm-zomerse dag. De bezoekers waren heel enthousiast, zowel voor dit leuke initiatief in een zogenaamde “Vogelaar-wijk” als ook voor het tentoongestelde werk en de leuke huiselijke ontvangsten.

Vanwege dit succes is er dit jaar weer een kunstroute door Presikhaaf. Zondag 3 mei a.s. zetten 9 kunstenaars, verspreid over 7 lokaties tussen 12 en 16 uur hun huis en/of atelier weer open voor kunstminnaars uit Presikhaaf en omstreken. De ontmoeting van kunstenaar en bezoeker staat hierbij centraal.

De lokaties liggen op loopafstand van elkaar. Je kunt de route beginnen op ieder willekeurig punt, en je kunt ook je eigen volgorde kiezen. Borden ter plaatse geven de route ook aan.

Dit initiatief van de kunstenaars wordt gesteund door beide wijkplatforms (Oost en West), terwijl dit jaar ook De Wijkalliantie een steentje bijdraagt, via de stichting Eigenwijze Buurten.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kunstroute door Presikhaaf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*