Website Arnhems stadsschoon geen visitekaartje voor Arnhem

De Gelderlander weet te melden dat de Vereniging Stadsschoon Arnhem zes gebouwen heeft genomineerd voor de prijs ‘De beste bijdrage aan het stadsschoon’. De leden van de vereniging bepalen tijdens de jaarvergadering van 19 mei welk gebouw wordt onderscheiden.

Onder de genomineerde gebouwen zijn drie nieuwe projecten: brede school De Opmaat aan de Mooieweg in Rijkerswoerd, het nieuwe gebouw van Rijn IJssel aan de Middachtensingel en de hulpwarmtecentrale van Nuon in het nieuwe stadsdeel Schuytgraaf. Bij de andere drie nominaties gaat het om restauraties of herbouw, zoals de herbouw van het stationspostkantoor als ‘Station Klarendal’ op de hoek van de Klarendalseweg en de Sonsbeeksingel, de nieuwe Witte School aan de Bronbeek en Luxor Live aan het Willemsplein.

Mooi initiatief maar jeetje, wat een verschrikkelijke website heeft de Vereniging Stadsschoon Arnhem. Misschien binnenkort maar eens een online variant starten voor Arnhems Stadsschoon en een prijs uitreiken voor de beste bijdrage aan het online stadsschoon!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Website Arnhems stadsschoon geen visitekaartje voor Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*