Art Business Centre organiseert ArtEZ Café

Vrijdag 15 mei a.s. is er voor de tweede keer een ArtEZ café, een maandelijkse bijeenkomst voor studenten, docenten en alumni van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in het museumcafé van het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem. Het ArtEZ café is een initiatief van het ArtEZ Art Business Centre in samenwerking met het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem.

Het ArtEZ Café wil een broedplaats zijn voor nieuwe ideeën, inspiratie en artistiek ondernemerschap met daarbij een podium voor jazz/popduo’s van ArtEZ. Eens per maand is het ArtEZ café de gelegenheid om mensen uit de creatieve industrie te ontmoeten, ideeën op te doen, contact te leggen of gewoon een borrel te drinken.

Voorafgaand aan het ArtEZ café organiseert het Art Business Centre een inspirerende workshop met een actueel thema m.b.t. kunst en ondernemerschap. Deze workshop heeft een beperkte inschrijving van maximaal 30 personen. Het ArtEZ café is de ultieme plek voor multidisciplinaire samenwerking op basis van artistieke overtuiging en nieuwsgierigheid! Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Cily Smulders.

Wanneer? vrijdag 15 mei a.s. van 16.00 tot 18.00 uur5
Waar? Museum voor Moderne Kunst Arnhem aan de Utrechtseweg 87

Het volgende ArtEZ café is op vrijdag 19 juni.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Art Business Centre organiseert ArtEZ Café"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*