Power to Arnhem

Op 3 juni a.s. wordt er een grootschalige ontbijtbijeenkomst georganiseerd door Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, Ondernemers Kontakt Arnhem, Gemeente Arnhem, Alliander NV, ARCADIS en Helianthos.

‘Medio vorig jaar waren we met elkaar druk met het managen van de groei. Inmiddels zijn we nu nog drukker met het beperken van de negatieve effecten van de huidige recessie. En dat voelt ongemakkelijk.’

Het is nationaal en internationaal niet eerder voorgekomen dat de economie zo hard en abrupt omsloeg. Daarbij is het de eerste keer dat de media ons wereldwijd zeer actief en breed informeren over de neergang van de economie. En feit is: het gaat slecht met de wereldeconomie. Het zal echter niet beter gaan door te blijven hangen in doemscenario’s. Misschien wel de belangrijkste factor achter deze recessie is immers, naast de kredietcrisis, het sterk gedaalde consumentenvertrouwen.

Doel van deze bijeenkomst is het leggen van verbindingen. Nieuwe verbindingen, om tegenwicht te bieden aan de negatieve verhalen rondom de kredietcrisis, maar vooral ook om met elkaar concrete afspraken te maken voor nu en om versterkt uit deze periode te komen.

Na de ontvangst met ontbijt en de opening door Alain van de Haar (KvK) zijn er interactieve werksessies om te komen tot nieuwe projecten en verbindingen

De organiserende partijen spreken vooraf uit dat de afspraken die worden gemaakt zullen worden opgepakt. Hiermee willen zij samen met u bijdragen aan het herstel van het (consumenten)vertrouwen.

Power to Arnhem wordt mede gesteund door: VNO-NCW Arnhem-Nijmegen, MKB Gelderland Midden en City Centrum Arnhem.

Wil je met meedenken, heb je ideeën over wat we juist nu moeten doen? Heb je een vraag aan anderen, of wil je juist jouw inzet aanbieden? Zorg dan dat je erbij bent op 3 juni aanstaande!

Wanneer? woensdag 3 juni 2009 van 07:30 tot 10:00 uur
Waar? Burgers’ Zoo
Doelgroep: het bedrijfsleven, maatschappelijke- en onderwijsinstellingen, gemeente en provincie zowel op ambtelijk als op bestuurlijk niveau. Deelname is gratis, aanmelden kan hier.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Power to Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*