Alarm in de Kleefse Waard, wat was er aan de hand?

{

We kregen een mail van Bernard Vink:

“Afgelopen nacht werd ik wakker van het lawaai van sirenes bij de Kleefse Waard . Omdat het een behoorlijk tijd aanhield, ben ik, met mijn camera, een kijkje gaan nemen. In de verste verte heb ik geen brandweer- of politieauto gezien, terwijl het alarm toch zeker 3 kwartier aanhield. Ik heb aan de bewakers van het bedrijventerrein gevraagd wat er aan de hand was. Volgens hen ging het om een vals alarm bij de NUON Centrale.

Ik vond het een beetje een vreemd verhaal, helemaal omdat er bij de Pleyroute best wel een chemische geur hing. Gezien het lawaai van de sirenes zullen er wel een flink aantal mensen wakker zijn geworden.”

{title}

Ondertussen maken ook Omroep Gelderland en De Gelderlander melding van de sirenes. Meldingen van omwonenden zorgden er zelfs voor dat alarmnummer 112 enige tijd overbelast is geweest.

Niemand schijnt te weten waar het alarm nu precies vandaan kwam. Volgens de berichtgeving van Omroep Gelderland laat de politie het er verder bij, maar volgens De Gelderlander is politie bezig met een onderzoek naar waar het mysterieuze lawaai. Iemand enig idee wat hier nu aan de hand was/is?

Klik voor nog meer foto’s van Bernard Vink hier.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Alarm in de Kleefse Waard, wat was er aan de hand?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*