Arnhem Direct in Uit in Arnhem

{title}

In de juni-editie van Uit in Arnhem staat een bijdrage van Arnhem Direct over het gebruik en inzetten van digitale communicatiemiddelen en multimedia bij het uitgaan.

Digitale communicatie en multimedia spelen een steeds grotere rol in ons leven. Ze zorgen ervoor dat we steeds met elkaar verbonden zijn en dat we op en snelle en laagdrempelige manier dingen met elkaar kunnen delen.

Vrijwel iedereen gaat tegenwoordig op stap met z´n mobiele telefoon. Je belt je vrienden om te vragen waar ze uithangen, of je stuurt een vriendin een SMSje om even spontaan koffie te drinken op je favoriete terras.

En ondertussen kan er al veel meer met die telefoon. Zoals foto´s en filmpjes maken van dat gave concert of evenement waar je bent. Of mobiel internetten en zo bijvoorbeeld via Twitter laten weten wat je aan het doen bent. Zo kun je zelfs als je zelf de deur een keertje niet uit wilt (of er de kaartjes uitverkocht waren) er toch een beetje bij zijn.

Komende maand is er weer van alles te beleven in Arnhem. Modeliefhebbers kunnen een maand lang hun hart ophalen bij de Mode Biënnale en dance-liefhebbers kunnen helemaal uit hun dak gaan bij het Free Your Mind-festival.

Arnhem Direct, een multimediaal platform voor en door Arnhemmers, wil van deze evenementen multimediaal verslag doen. En daar kun jij ons bij helpen!

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt ons verhalen en foto’s mailen, je kunt foto’s en filmpjes zelf op het internet zetten of je kunt er over Twitteren. Met de juiste tags erbij is alle informatie makkelijk terug te vinden en te verzamelen.

Zaterdag a.s. kun je via een Twitterfontein op Arnhem Direct volgen wat er allemaal op & over het Free Your Mind-festival getwitterd wordt. Zondag tijdens de publieksopening van de Mode Biënnale, staat dit evenement centraal in de Twitterfontein. Wil je jouw Tweets en foto’s terugzien in de Twitterfontein? Gebruik dan de tags #FYM09 (Free Your Mind-fesitval) en #AMB09 voor de Mode Biënnale. Ook foto’s op Flickr die getagd zijn met resp. FYM09 en AMB09 zie je terug in deze fontein.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct in Uit in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*