Arnhem Direct & Arnhem Fashion Factory nodigen je uit

Ook wij laten ons inspireren door de Arnhem Mode Biënnale! Samen met de Arnhem Fashion Factory organiseert Arnhem Direct op 16 juni a.s. de lezing Internetgeeks & Fashionfreaks .

Kim Swagemakers (www.idealize.nl) en Eveline Kuin (www.styletoday.nl) zijn zelf allebei ervaren internetgeeks & fashionfreaks. Aan de hand van hun persoonlijke digitale snelweg laten ze zien wat de invloed van internet is op de mode-industrie. Wie zijn hun online (mode) iconen? En wie heeft online succes en waarom? Internet: een revolutie in de mode of slechts bijzaak? Na anderhalf uur weet je het antwoord.

De lezing wordt gehouden in het pas geopende monsteratelier op de bovenverdieping bij Goed Proeven. De lezing is gratis toegankelijk en begint om 19.00 uur.

Als je na de lezing denkt: ‘hier wil ik meer van weten en zelf mee aan de slag’. Dat kan! Eind juni/begin juli organiseren we een verdiepingsworkshop voor max. 8 personen in het Digitaal Communicatie Lab Arnhem. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. Geïnteresseerden en ondernemende partijen die hier in willen participeren kunnen mij mailen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct & Arnhem Fashion Factory nodigen je uit"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*