Arnhem Direct in een nieuw jasje

Vandaag was de site van Arnhem Direct een paar uur niet bereikbaar. Achter de schermen werd er hard gewerkt aan de laatste loodjes van de vernieuwde website. Maikel van den Bos, stagiaire van de afdeling CMD van de HAN, maakte de afgelopen periode het vernieuwde ontwerp voor Arnhem Direct. Uitgangspunt hierbij was het duidelijker zichtbaar maken van de verschillende thema’s waar we bij Arnhem Direct over berichten.

Zoals je hierboven in het menu kunt zien, kun je vanaf vandaag per thema door de website bladeren. Elk thema heeft een eigen kleur en de komende tijd zullen de themapagina’s uitgebreid gaan worden met relevante informatie per thema.

Denk hierbij aan RSS-feeds met de laatste informatie van derden, links naar bijvoorbeeld alle onderwijsinstellingen of politieke partijen in Arnhem etc. Per thema kun je je nu ook abonneren op de RSS-feed. Klik hiervoor op het RSS-icoon rechtsboven in de URL-balk.

Op dit moment worden alle berichten uit het archief omgezet naar de bijbehorende thema’s. Het kan dus zijn dat je onder thema’s nog niet alle berichten terug vindt, maar via de zoekfunctie kun je altijd de hele website doorzoeken.

We hebben alles zo goed mogelijk getest, maar het kan natuurlijk zijn dat wij wat over het hoofd hebben gezien. Mocht je dingen tegenkomen waarvan je denkt: ‘hé, dat klopt niet’ of ‘hé, dat is niet logisch’, laat ons dat dan weten per mail, dan kijken wij er naar.

Bij deze willen we Maikel heel erg bedanken voor de mooie nieuwe frisse look voor Arnhem Direct en wensen we jullie vast veel leesplezier.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct in een nieuw jasje"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*