Bezinning in Arnhem

Terwijl de fashionfreaks in de binnenstad hun hart kunnen ophalen bij de Mode Biënnale, hebben ruim 32.000 jongeren zich verzameld in het Gelredome om samen de jaarlijkse EO-Jongerendag te vieren.

Rond het middaguur vloog er een vliegtuigje met spandoek boven het Gelredome met de tekst: “Ruud de Wild houdt ook van U”. De Wild brengt zelf ook een bezoekje aan de jongerendag, evenals premier Balkenende die onder leiding van EO-hunk Arie Boomsma in gesprek gaat met jongeren.

De site van de EO-jongerendag is trouwens een stuk interactiever dan die van de Mode Biënnale. Zo is er een livestream, kun je chatten en is er een forum waarop je met elkaar in discussie kunt gaan.

Zelf probeer ik ondertussen niet te vloeken als ik op de site van de Biënnale op zoek ga naar wat er allemaal op het progamma staat. Misschien een ideetje voor over 2 jaar: een overzichtelijke programma-aanbod per dag, waar ik met 1 klik op een datum kan zien wat er die dag allemaal te beleven is op en rondom het mode-festijn.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Bezinning in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*