Arnhemse onderneemster bij UN in New York

{

Carmen de Munnik, ideeënmanager & fondsenwerver, heeft de afgelopen week de i2i conference in het gebouw van de UN bijgewoond. Initiatiefnemer was de X-Prize. De X-prize is een prijsvraag waarbij een prijs van bijv. 10 miljoen dollar wordt uitgeloofd voor de beste energiezuinige auto. Aan deze prijsvraag doet ook een Arnhems team mee.

Carmen ziet het als een grote uitdaging om haar capaciteiten te gebruiken om innovaties en de overstap naar nieuwe tijden mogelijk te maken. Dit is een tijd van verlichting, de nieuwe Renaissance, het is van groot belang is wie gaat het verschil maken. Bovendien was het altijd al een grote droom van haar om een keer bij de UN te zijn. Deze conferentie was een mooie gelegenheid om beide dromen te verwezenlijken.

Voor een ideeënmanager & fundraiser was de conferentie een geweldige bron van inspiratie. Qua fundraisingtechnieken valt er in de USA nog veel te leren, maar op het gebied van innovatietechnieken lijkt het erop dat ze achterlopen. De ideeënfabriek waarmee Carmen werkt, blijkt een goede methode om innovaties naar boven te krijgen.

In oktober a.s tijdens het Internationale Fundraising Congres heeft Carmen een ontmoeting met de directeur van Food for the Poor om te kijken hoe zij deze methode in hun organisatie kunnen implementeren om een beter fundraisingresultaat te behalen.

Het beste wat Carmen op de conferentie in New York heeft gehoord is dat prijzen cool zijn en hoe ze kunnen worden ingezet om innovatie te stimuleren en hoe ze als fundraising tool gebruikt kunnen worden. Hier ligt voor haar een grote uitdaging.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse onderneemster bij UN in New York"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*