New Juice smaakt naar meer

Vandaag ging het eerste New Juice evenement van start. En ik kan je zeggen: dat smaakt naar meer! Morgen overdag is de expositie nog de hele dag te bekijken. Grijp die kans en laat verrassen door bijdrages van studenten van de HAN en ArtEZ en van o.a. een aantal mensen die ook af & toe bijdrages leveren op Arnhem Direct.

Zo ontmoette ik vandaag voor het eerst Jeroen Zwaal in levende lijve. Hij deelt af & toe zijn ervaringen in het Arnhemse met ons. In de kelders is een mooie installatie van hem te zien van beelden en gedichten. Hij vertelde dat er met deze expositie ineens een heleboel dingen voor het samen waren gevallen. Een mooi verhaal wat hij hier vast & zeker zelf komt vertellen, maar eerst gaat hij lekker op vakantie.

Nog zo’n mooie installatie: de Emotiemachine van Guido Crolla. Hem zien we de laatste tijd helaas wat minder vaak op Arnhem Direct. Hij is druk bezig met allerlei mooie dingen. Zoals het inspireren van studenten op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. En dan kan het zomaar gebeuren dat studenten de uitnodiging om boven zich zelf uit te stijgen aangrijpen‚Ķ

Behalve een expositie is New Juice vooral ook een inspiratieboost. Diederik Vrijhoef, een van de vier organisatoren opende de middag met ‘Bringing the ‘Juice’ in New Juice. Een prachtige presentatie die de shift waar we midden in zitten visualiseert en verwoord.

Frank Krezin van De Waag Society in Amsterdam hield een lezing over sociale innovatie: Demo or Die. In zijn verhaal haalde hij FabLabs aan. (Een geweldig concept waarvan ik niet snap dat we er in Arnhem nog geen hebben.)

En Lykle de Vries van De Ondernemers uit Groningen maakte aan de hand van inspirerende cases en het 3D-model duidelijk hoe Personal marketing voor professionals werkt. Wat is je Ding? Wat is je Doos? Wat is je Dansje.

De inspiratie die het mij opleverde zal ik hier later deze week met jullie delen. Tijdens de rookpauzes en de aansluitende borrel hoorde ik vanmiddag al allerlei geluiden over een vervolg en mooie plannen voor meer/andere projecten. We houden jullie op de hoogte!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "New Juice smaakt naar meer"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*