Arnhem Direct-bloggers exposeren eindexamenwerk

Komende weken kun je in Arnhem en Amsterdam terecht om het eindexamenwerk van twee bloggers van Arnhem Direct te bekijken.

Tom Roelofs en Maren Roelofsen sluiten beide hun studie af met een expositie. Tom studeert af aan de Fotovakschool, fotografische vormgeving en Maren aan de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving vanArtEZ.

Om het eindexamenwerk (Muziek & Emotie) van Tom te zien, moet je afreizen naar de Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 126, Amsterdam.

De expositie is van 4 t/m 19 juli te bezichtigen. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 12 tot 18 uur en op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur. Naast het werk van Tom zijn er ook foto’s van andere studenten van de Fotovakschool te zien.

MarenHet ervaren en beleven van kleur, ruimte en vorm speelt een belangrijke rol in het werk van Maren. In haar afstudeertijd en daarvoor is ze altijd gefascineerd geweest door het zien van nieuwe vormen in bestaande vormen. In de expositie ‘Maren’ gaat het over het loslaten van het beeld dat kunst altijd begrepen moet worden. Ervaar en beleef de beelden zoals jij dat als kijker wilt zien of zoals de maker het bedoelt heeft.

De expositie van Maren is te zien van 7 t/m 12 juli van 09.30 tot 21.00 uur in het Rietveldgebouw van ArtEZ (2e etage), Onderlangs 9, Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct-bloggers exposeren eindexamenwerk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*