Twee dagen dance in Luxor Live voor de zomerstop

Voordat Luxor Live vanaf 13 juli een maand dicht gaat, kunnen danceliefhebbers nog even flink uit hun dak gaan met twee uiterst dansbare avonden: de Mode Biënnale Closing Party en het altijd succesvolle 90’s NOW!

Vrijdag 3 juli a.s. wordt de Mode Biënnale feestelijk afgesloten met So Long Shape. Deze Closingparty, ter afsluiting van de Mode Biënnale en van het ArtEZ studiejaar, brengt je drie dj-sets om de vingers bij af te likken.

Dj Danjah draait als vanouds heerlijke hiphop en breakbeat en MuzikJunki spint zijn uiterst dansbare mix van House / Electro / Breakbeat.

Het Groningse dj duo The Babe Magnets, ook wel bekend van Superstijl, levert straffe mixkwaliteiten. Doordeweeks runnen ze hun eigen platenzaak, ’s nachts brengen ze je in hogere sferen! En bij de toiletten zorgen de Plee Boys ervoor dat je zelfs als je gaat plassen niet hoeft te stoppen met dansen!

Zaterdag 4 juli a.s. is het weer tijd voor 90’s NOW. 90’s NOW! is precies dat wat je denkt dat het is. De jaren negentig en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global Jr en zijn allstar team: Groefmeester Azraël, Brutus, Roberto, der Pudel & Bud Pounder.

Rock, dance, pop, hiphop, reggae, R&B – alles komt voorbij. Lowlands is al drie maal getrakteerd en 90’s NOW! was volgens velen drie keer de beste afsluiter in de Grolsch tent! Decor, vj’s en acts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor alle (foute) hits uit die tijd.

Met de Mode Biënnale Closing Party en 90’s NOW! viert Luxor Live alvast de zomer, om er in september weer volop in te knallen!

Wat? Closingparty
Wanneer? vrijdag 3 juli a.s., aanvang 23.00 uur
Entree? € 8,00 excl. € 2,00 servicekosten

Wat? 90’s NOW
Wanneer? zaterdag 4 juli a.s., aanvang 23 uur
Entree? € 8,00 excl. € 2,00 servicekosten

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Twee dagen dance in Luxor Live voor de zomerstop"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*