Het kan gewoon wel! – Durf te vragen komt naar Arnhem

Een trots tromgeroffel moeten jullie er maar even bijdenken, ik ben in ieder geval heel erg blij met het feit dat Durf te vragen naar Arnhem komt. Nils Roemen is een van de inspirerendste mensen die ik ben tegen gekomen afgelopen jaren. We ontmoetten elkaar voor het eerst op de eerste ‘Durf te vragen’ op de Performabeurs in Utrecht in oktober 2006. In november 2006 zijn we samen van start gegaan met de Arnhem/Nijmegen Naamlooz-borrel. Een initiatief/concept waar de zus van Nils in Amsterdam mee begonnen was.

Ik ben de afgelopen jaren heel wat mensen tegen gekomen die durfden te vragen en die ondertussen hun dromen uit zien komen. In onderstaand filmpje vertelt Nils tijdens een Standup-inspiration in Toomlers in Amsterdam, over hoe hij op dit moment midden in een droom zit die aan het uitkomen is.

Nils is de initiatiefnemer van Dag van de Dialoog in Nijmegen. Deze dag wordt georganiseerd zonder dat er geld in omgaat. Co-creatie ten top!

Durftevragen verbindt mensen, met elkaar waardoor de vragen en dromen die ze hebben sneller beantwoord en gerealiseerd worden.

We laten je eerst inspireren door enkele grote denkers en doeners van deze tijd. Hiervoor starten we met een inspirerende film, over wat er kan gebeuren als je de juiste vraag aan de juiste mensen stelt.

Vervolgens staan we stil bij wat jij voor ogen hebt. We vragen de andere mensen in de groep hoe zij daaraan een concrete bijdrage kunnen leveren, zodat jij jouw doel kan realiseren. Het helpt dus als je zelf al een beeld hebt van welke vraag, droom , wens of verlangen je in de workshop wilt vertellen. Wij zoomen in op de collectieve intelligentie die ontstaat. Daardoor worden zaken sneller mogelijk. De sleutel tot succes is de juiste vraag te stellen!

Heb jij ook een droom? Of wil je die van iemand anders helpen verwezenlijken? Aanmelden kan hier!. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang!

Wanneer? vrijdag 24 juli, 13:00-16:00 uur
Waar? Arnhem Direct, Sweerts de Landasstraat 65 in Arnhem
Kosten? Durftevragen is vrij toegankelijk en vind plaats op basis van waardering achteraf. Mocht je na afloop van Durftevragen een bijdrage willen leveren, dan kan dat ter plekke of door op de website te klikken op doneren.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Het kan gewoon wel! – Durf te vragen komt naar Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*