Openluchtbioscoop Presikaaf: 4 zaterdagen, 4 films

{

In augustus kun je vier zaterdagen op rij naar de Openluchtbioscoop in Park Presikhaaf. Natuurlijk met popcorn, ranja en een kopje koffie. Wel zelf een stoeltje meenemen! Aanvang rond 21.30 uur. Toegang gratis.

8 augustus: Juno
15 augustus: As good as its gets
22 augustus: Kebad Connection
29 augustus: Sideways

8 augustus: Juno
Juno Macguff is een pittig 16-jarig meisje dat zwanger raakt van de charmante, maar onbenullige Bleeker. Met de ondersteuning van haar vader, haar stiefmoeder en haar beste vriendin Leah ontmoet ze Mark en Vanessa Loring, die zij als de ideale adoptieouders ziet.

15 augustus: As good as it gets
Melvin Udall woont in hartje Manhattan. Zijn dagelijks leven is een opeenhoping van gewoontes en dwangneuroses en als dit verstoord wordt raakt hij in paniek. Als hij op een dag door een andere serveerster wordt bediend en hij de zorg krijgt over het hondje van de buren waar hij een hekel aan heeft, stort zijn geordende leven ineen en alleen als hij zijn menselijke kant kan laten zien aan iedereen kan hij orde weer op zaken stellen.

22 augustus: Kebab Connection
Ibo wil de Quentin Tarantino van Duitsland worden. En gezien het succes van de commercial die hij maakt voor de dönerzaak van zijn oom, moet dat zeker gaan lukken. Maar dan raakt zijn Duitse vriendin zwanger. Zijn twijfels over het vaderschap en ruzie met zijn Turkse familie gooien zijn plannen in de war. Gefrustreerd biedt hij de buurman en concurrerende Griekse restauranthouder zijn diensten aan. Wanneer dan ook nog eens de mafia uit de buurt zich mengt in de affaire, lijkt het echte leven ineens op de Kung Fu-film die hij zou willen maken.

29 augustus: Sideways
Miles is leraar Engels, mislukt schrijver en nogal neerslachtig sinds zijn scheiding twee jaar geleden. Zijn studievriend Jack is een soapacteur die op het punt staat te gaan trouwen. Een week voor het huwelijk trekken de twee veertigers er samen op uit voor een wijntoer door de Santa Ynez-vallei in Californië. Jack’s doel is om deze week minstens één keer met een vrouw het bed in te duiken, nu het nog kan. Hij is van mening dat dit Miles ook goed zou doen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Openluchtbioscoop Presikaaf: 4 zaterdagen, 4 films"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*