Arnhem Direct zoekt stagiaire webredactie/communicatie

Ben jij op zoek naar een verfrissende en uitdagende stage bij een bedrijf dat volop bezig is met nieuwe media? Dan biedt ons bedrijf jou de perfecte stageplaats! Wij bieden je een zelfstandige functie waarin je veel praktijkervaring kunt opdoen en leert werken met diverse online en offline projecten. Wij bieden jou een spannende, dynamische en leerzame stageplek voor 5 √° 6 maanden in een inspirerende en bruisende werkomgeving in hartje Arnhem! Binnen ons team kun je jouw creatieve ideeën en mening altijd kwijt.

Tijdens deze stage ondersteun je de organisatie met het ontplooien van diverse activiteiten. Je fungeert onder andere als webredacteur waarbij je de website van verschillende projecten modereert en je actief deelneemt aan de interactie op de websites. Tevens verricht je onder andere redactionele werkzaamheden voor offline en online media (schrijven van artikelen, vergroten van de naamsbekendheid, regelen en afnemen van interviews bij klanten etc.). Wij bieden een communicatief sterke duizendpoot met veel enthousiasme een unieke stageplaats met veel leuke en uitdagende verantwoordelijkheden. Binnen onze organisaties krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid tot het uiten van jouw eigen creatieve invulling.

Wij bieden:
* Een open en dynamische werksfeer in een kleine, zich sterk ontwikkelende organisatie;
* Een volwaardige plek in ons team met veel verantwoordelijkheid;
* Kansen om je kennis en ervaring op online en offline communicatie uit te breiden en je talent te ontwikkelen;
* Een prettige werkplek met ruimte voor eigen inbreng
* Een passende stagevergoeding

Vereisten:
* HBO-opleiding Communicatie, minimaal 3e jaars
* Een flexibele en initiatiefrijke houding
* Goede beheersing van de Nederlandse taal en ervaring met het schrijven van teksten.
* Affiniteit met nieuwe media is een pre
* Bij voorkeur woonachtig in Arnhem
* Kan informatieve en enthousiasmerende teksten schrijven
* In het bezit van een gezonde dosis humor.

Niveau: HBO
Studierichting: Communicatie
Stageperiode: September – Februari
Stagevergoeding: In overleg
Startdatum: September 2009
Soort stage: Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Bedrijfsprofiel
Als stagiair(e) kom je te werken onder het label Upstream. Binnen Upstream ga je aan de slag voor twee verschillende producten, namelijk het Digitaal Communicatie Lab en Arnhem Direct.

Digitaal Communicatie Lab
Het Digitaal Communicatie Lab is een trainingsinstituut dat sinds december 2008 bestaat. Het Digitaal Communicatie Lab biedt digitale media trainingen aan voor bedrijven in de regio van Arnhem en Nijmegen. In het Digitaal Communicatie Lab worden in groepen van maximaal 8 personen, praktische digitale communicatie trainingen gegeven waarbij cursisten, nadat ze een theoretische basis hebben opgedaan, zelf meteen het geleerde toe gaan passen.

Arnhem Direct
Arnhem Direct is een lokaal multimediaal platform voor en door Arnhemmers die bewust wonen en/of werken in Arnhem. Arnhem Direct ontwikkeld zich als een platform waar, aan de hand van thema’s, direct nieuws en directe meningen uiteindelijk leiden tot directe (inter)acties. De doelgroep van Arnhem Direct zijn mensen die bewust wonen en/of werken in Arnhem en die met een warm hart voor hun stad willen meedenken over & bijdragen aan de ontwikkeling hiervan.

Interesse? Stuur dan een mail met C.V. naar Arnhem Direct

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem Direct zoekt stagiaire webredactie/communicatie"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*