Start reizende fototentoonstelling Vrijwillige inzet loont

Wethouder Barth van Eeten opent vanmiddag om 16.30 uur de reizende fototentoonstelling ‘Vrijwillige inzet loont’. Dat gebeurt in het stadhuis in aanwezigheid van de 32 vrijwilligers die op de foto’s staan.

Tijdens de opening worden de foto’s ‘live’ toegelicht door een aantal gefotografeerden. De tentoonstelling laat de diversiteit van het vrijwilligerswerk zien en geeft een inkijk in de – vaak bijzondere – verhalen daarachter. Er zijn in totaal negen foto’s te zien met daarop verschillende Arnhemse vrijwilligers en de mensen die profijt hebben van hun werk.

De tentoonstelling is samengesteld in het kader van de publiciteitscampagne waar de gemeente deze maand mee gestart is. De gemeente wil met de campagne het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en de verschillende vrijwilligersbeloningen extra onder de aandacht brengen.

Reizen
De tentoonstelling gaat een reis maken langs meerdere locaties in de stad waaronder het stadhuis, enkele Multifunctionele Centra (MFC’s), bibliotheken, Filmhuis Focus en Café Goed Proeven. Naast de fototentoonstelling is er een folder uitgegeven met een overzicht van alle vrijwilligersprijzen. De informatie uit de brochure staat ook op de internetsite, er is een Free Card ontworpen en er verschijnen komende weken verschillende publicaties in de Arnhemse Koerier en wijkbladen. In alle communicatie uitingen komt steeds dezelfde slagzin terug: VRIJWILLIGE INZET LOONT!

In Arnhem bestaan verschillende prijzen, onderscheidingen en festiviteiten voor vrijwillige inzet. Onvoldoende Arnhemmers zijn daarvan op de hoogte. Daarom besteedt de gemeente Arnhem hier aandacht aan door middel van een publiciteitscampagne. Eén van de onderdelen van deze campagne is een reizende fototentoonstelling.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Start reizende fototentoonstelling Vrijwillige inzet loont"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*