GroenLinks biedt Arnhem GroetZones aan

Arnhemmers zouden elkaar wat meer moeten groeten. Dat is de inzet van de actie van GroenLinks om in elke wijk van Arnhem een GroetZone te openen. Alle bewonersorganisaties en scholen zijn door GroenLinks Arnhem uitgenodigd om de daarvoor gemaakt GroetZoneborden te adopteren. Eén dag na de start van de actie hebben al drie scholen zich aangemeld.

Met deze vrolijke actie wil GroenLinks stimuleren dat we in de Arnhemse woonstraten en ontmoetingspunten niet anoniem langs elkaar heen leven maar elkaar zien staan en elkaar de ruimte geven. En wellicht dat een eenvoudige groet overgaat in een kopje koffie of zelfs een gesprek en dat kan weer leiden tot wederzijds begrip. Dat kan veel problemen in straten en buurten voorkomen.

Alle maatschappelijke organisaties kunnen een GroetZonebord adopteren. Er zijn 24 borden beschikbaar. De toewijzing baseert GroenLinks op verspreiding over de wijken van Arnhem en de motivatie om een GroetZone te openen.

Aanmelders ontvangen in ieder geval een GroetZoneposter (zolang de voorraad strekt). Vanaf half februari start GroenLinks met het overdragen en ophangen van de GroetZone borden.

Aanmelden voor het adopteren van GroetZoneborden kan alleen interactief via de site van Groen Links Arnhem en www.groetzone.nl. Daar is ook meer informatie te vinden

Reacties

Wees de eerste die reageert op "GroenLinks biedt Arnhem GroetZones aan"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*