Maak een GroenLinks-das en win een energieadvies

Vrijdag 12 februari is het weer Warme Truiendag. Op initiatief van Klimaatverbond Nederland gaat bij duizenden scholen, bedrijven, instellingen en huishoudens die dag de verwarming één of twee graden lager. En dat scheelt een hoop uitstoot van het broeikasgas CO2. Ook GroenLinks Arnhem nodigt iedereen uit CO2 de das om te doen.

GroenLinks Arnhem doet mee aan de Warme Truiendag, van 17.00 tot 21.00 uur in buurthuis de Hommel (Sint Marten). Naast lijsttrekker Sjaak van ’t Hof zullen kandidaat raadslid Marieke Overbeek en Statenlid Renske Waardenburg aanwezig zijn op de hergebruikmarkt die daar plaatsvindt.

Ter gelegenheid van deze Warme Truiendag organiseert GroenLinks Arnhem de ‘Doe CO2 de das om’-wedstrijd. De meest originele inzending van een GroenLinks-das (gebreid, gepunnikt, genaaid of gehaakt: het maakt niet uit) wordt beloond met een energieadvies. De winnaar krijgt tips van een professional hoe hij of zij energie kan besparen. Energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee!

De GroenLink-dassen kunnen uiterlijk 27 februari worden ingeleverd bij de kraam van GroenLinks in de Arnhemse binnenstad. GroenLinks wil jouw inzending ook komen halen. Stuur een mailtje naar campagne@groenlinksarnhem.nl en het wordt geregeld!

De ontvangen dassen krijgen een nuttige bestemming.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Maak een GroenLinks-das en win een energieadvies"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*