Vervroegde sloop panden Weerdjesstraat

Afgelopen dinsdag werden de omwonenden per brief al geïnformeerd over de vervroegde sloop van de panden aan de Weerdjesstraat, de nummers 96-99. Inmiddels is de planning van de werkzaamheden verder uitgewerkt.

Gisteren is een steiger geplaatst bij de panden. Deze steiger is bedoeld om sloopwerkzaamheden aan het dak uit te voeren. De aannemer zal handmatig het dak slopen en een erkend bedrijf zal het asbest dat zich in het pand bevindt, weghalen. De regels schrijven voor dat zij hierbij als bescherming witte pakken dragen. Deze werkzaamheden starten maandag 22 maart. Gedurende de werkzaamheden wordt, indien nodig, één rijstrook van de Weerdjesstraat afgesloten tussen de Vossenstraat en de Nieuwstraat. De mogelijke afsluitingen vinden buiten de spits plaats: tussen 9.30 uur en circa 15.30 uur.

Komende week wordt voor de panden 93-95 het aanwezige asbest in kaart gebracht om te kunnen bepalen hoeveel tijd de sloop in beslag zal nemen. De start van de sloopwerkzaamheden aan het dak van deze panden begint daarna. Het pand dat nu wordt gebruikt voor opslag van Jansen Openhaarden wordt leeggehaald.

Op dit moment is nog niet exact bekend wanneer de overige sloopwerkzaamheden plaatsvinden. Voor deze werkzaamheden is een grote kraan nodig waarvoor de Weerdjesstraat tussen de Vossenstraat en de Nieuwstraat helemaal afgesloten moet worden. Dit moet daarom plaatsvinden op een moment dat het de doorstroming van het verkeer zo min mogelijk hindert.

Mocht je vragen of klachten hebben naar aanleiding van de werkzaamheden dan kun je contact opnemen met 0900-1809 (lokaal tarief).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vervroegde sloop panden Weerdjesstraat"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*