3 Jason-roeiers “trekken blik” bij Head of the River

{title}

Van de 33 roeiers van roeivereniging Jason die zondag 21 maart aan de start verschenen bij de Head of the River hebben er 3 “blik getrokken”, hetgeen in roeitermen wil betekenen dat zij de snelste tijd over de 8 km hebben gevaren in hun veld. Roosmarijn Theunisse (onderste foto 2e van links) won in een combinatieploeg met Beatrix uit Eindhoven in de klasse M18 8+ (meisjes 18 jaar acht met stuurvrouw) in een tijd van 30:44.66. De vooraf zo gevreesde Italiaanse ploeg werd ruimschoots verslagen en kwam zelfs niet verder dan een derde plek.

De 2 andere winnaars uit Arnhem waren Victor van Campen en Robbert Riksen (op de foto resp. vierde en tweede van rechts), die in de klasse J188+ (jongens 18 jaar acht met stuurman), in een combinatieploeg het hele veld met een straatlengte versloegen in een tijd van 26:44.90. De prestaties van de overige Jason-roeiers staan in detail beschreven op de website van de club: Jasonroeien.nl.

Met 5 volledige Jason-ploegen en 5 combinaties was dit jaar een recordaantal Arnhemmers naar Amsterdam afgereisd. De volledige uitslagen van dit roei-evenement zijn te vinden op de website van Head of the River.

{title}

(Met dank aan Peter-Paul Lucker voor de aanvullende informatie. Foto J188+: Jorrit Salverda Fotografie , foto M18 8+: Jan-Edwin Maneschijn)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "3 Jason-roeiers “trekken blik” bij Head of the River"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*