Arnhemse VeraCamilla mag pitchen bij de SpinAwards in Amsterdam

De 18-jarige Vera Lucker krijgt vanmiddag 5 minuten om de jury van de prestigieuze SpinAwards 2010 te overtuigen waarom zij zou moeten winnen in de categorie Beste Jong Talent. De SpinAwards zijn de jaarprijzen voor creativiteit in interactieve communicatie.

Dat had Vera natuurlijk niet kunnen dromen toen ze een jaar geleden begon een weblog. Op haar site VeraCamilla.nl plaatst ze dagelijks berichten over make-up en aanverwante zaken. Ze schrijft artikelen, maakt foto’s en filmpjes en niet alleen voor haar eigen plezier, want haar lifestyle site trekt op dit moment zo’n 60.000 bezoekers per maand. Inmiddels is Vera samen met Nicole2b.nl een eigen sieradenlijn begonnen.

Afgelopen tijd verscheen ze al op diverse plaatsen in de lokale media. Zowel de Arnhemse Koerier als ook de Gelderlander schreven over Vera en haar website en bij Omroep Gelderland was ze te zien in het consumentenprogramma Hallo Gelderland! en in Gelderse Koppen met Harm Edens. En de regelmatige bezoekers van Arnhem Direct hebben Vera al wel eens gezien in de vader-dochter column.

Naast alle media-aandacht, wordt Vera nu ook gevraagd om haar verhaal voor groepen te presenteren. Zo hield ze anderhalve week geleden op de TU in Delft een presentatie over social media en haar site op een symposium dat werd gehouden voor Giving Back, een organisatie voor talentvolle en ambitieuze scholieren die op het HAVO of VWO zitten en vanwege hun achtergrond het wat moeilijker hebben.

En nu krijgt ze vanmiddag dus 5 minuten de tijd om aan de beroepsjury van de SpinAwards te vertellen waarom haar site zo succesvol is en waarom ze de prijs zou moeten winnen. Dit zal rond 13.00 uur zijn in het Pakhuis de Zwijger te Amsterdam en is live te volgen via de livestream van SpinAwards. Uiteraard vindt Vera het erg spannend en ze hoopt dat ze zal winnen.

Vera volgt op dit moment de DTP/multimedia-opleiding bij het RijnIJssel. Het winnen van deze prijs zou voor haar een enorme opsteker zijn. Ze hoopt later een eigen tijdschrift of professionele lifestyle website te hebben.

Foto: Peter Paul Lucker

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse VeraCamilla mag pitchen bij de SpinAwards in Amsterdam"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*