Arnhem lanceert website voor Millennium-acties

De gemeente Arnhem heeft de website www.arnhem.nl/millennium gelanceerd. De site is een platform voor allerlei initiatieven, activiteiten en evenementen in de stad die een bijdrage leveren aan het behalen van de millenniumdoelen.

Arnhem is millenniumgemeente. Dat betekent dat de gemeente een bijdrage wil leveren aan het bereiken van de millenniumdoelen van de VN. Dit zijn acht ambitieuze doelen gericht op wereldwijde armoedebestrijding die in 2000 in New York zijn vastgesteld.

De gemeente Arnhem heeft zichzelf de opdracht gegeven actief aan de slag te gaan met het zichtbaar maken van alle initiatieven in de stad die een bijdrage leveren aan het bereiken van de millenniumdoelen. De focus ligt in Arnhem op millenniumdoel 7 en 8: het bevorderen van een duurzamer leefmilieu en eerlijke handel.

Met de komst van de website wil de gemeente organisaties en actieve inwoners van Arnhem een platform bieden waarop zij kunnen berichten over allerlei millenniumactiviteiten. Ook is op de site te lezen welke activiteiten de gemeente zelf onderneemt.

Publicaties voor de website kunnen gemaild worden.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem lanceert website voor Millennium-acties"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*